Frakt & leverans

Beställningar lagda innan kl 16:30 på vardagar skickas normalt från oss samma dag. Leveranstid 1-3 vardagar beroende av transportör.

Varorna skickas med G-SP Electronics anlitade transportör.
Observera att alla nya återförsäljare är skyldiga att skicka in registreringsbevis för att ta del av gällande rabattlista. 

Leveranser

Leveranser sker inom Sverige och av G-SP Electronics anlitade transportör.

G-SP Electronics arbetar med egna lager där vi lagerhåller våra produkter. Näringsidkare svarar för all information som konsumenten uppger till G-SP Electronics i samband med köp, exempelvis uppgifter om leveransadresser. G-SP Electronics svarar inte för eventuella problem (som utebliven leverans) som kan uppstå på grund av felaktig eller bristfällig information. För alla produkter gäller följande leveransvillkor. G-SP Electronics har krav på sig att behandla order inom 24h helgfri måndag till fredag från att orderbekräftelsen har tillställts näringsidkare. Näringsidkare, som inom angiven tid från köpet inte har fått någon avisering eller meddelande om leverans bör ta kontakt med G-SP Electronics snarast för att säkerhetsställa att det inte blivit något fel med t.ex. aviseringen. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Transportskador

Näringsidkare ska vid mottagandet kontrollera de levererade produkterna. Transportskada ska anmälas till transportör samt till G-SP Electronics kundtjänst inom 24h. Om näringsidkare inte reklamerar transportskador inom den angivna tiden har näringsidkare inte rätt att reklamera transportskador.