Shipping Policy

Vi gör vårt allra bästa för att säkerhetsställa att alla produkter som du beställer levereras till dig i sin helhet och enligt dina specifikationer. Om du trots detta skulle få en ofullständig beställning, fel produkt eller om det finns en annan orsak till att du inte är nöjd med din beställning ser vi till att åtgärda det hela på bästa tänkbara sätt. Om du vill lämna tillbaka ett felköp, eller reklamera en felaktig skada produkt eller försändelse. Returer bekostas av dig som kund underförutsättningen att det är ett ångrat köp. Vid reklamation av defekt vara eller fel leverans står vi för kostnaden för returen. Returen förs enligt följande:

 1. Logga in på ditt konto
 2. Klicka på mina returer
 3. Tryck på begär ny retur 
 4. I dropdownen väljer du den beställningen du vill göra retur på och klickar på nästa.
 5. Klickar i kryssrutan på den produkt du vill returnera
 6. Välj antal 
 7. Välj anledning
 8. Välj skick 
 9. Välj lösning på problemet 
 10. Ange eventuell extra information 
 11. Godkänn returpolicy
 12. Klicka på skicka begäran
 13. Du kommer du få en bekräftelse på din retur via mail, du kan på länken i mailet följa statusen på din retur. Om returen är godkänd får du ett mail om ytterligare instruktioner. 


Observera att alla returer måste gå via hemsidan. 

Ångerrätt
Som kund har du alltid 14 kalenderdagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokal. Det innebär att om du köper en vara på G-SP Electronics, har du möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. 


Om du vill ångra ditt köp är det absolut smidigaste sättet att genast ta kontakt med G-SP Electronics kundtjänst där du får vidare instruktioner och hjälp. Vi betalar tillbaka ditt köpbelopp utan onödig dröjsmål efter att de returnerade produkterna mottagits eller från det att du som kund visat att produkterna skickats tillbaka till oss. Som kund betalar du själv returfrakten och ångrad produkt bör förpackas väl (lämpligen i samma emballage som den skickades i). Du som konsument ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt. 

Avbeställa eller byta produkt
Det går tyvärr inte att komplettera, ändra eller avbeställa en order efter att den lagts och bekräftats av oss. Skulle du ångra ditt köp har du dock alltid 14 kalenderdagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerfristen börjar löpa från dag dag du tagit emot produkten. 


För ett ångrat köp behöver du först ta emot din produkt och sedan får du göra returen genom att logga in på vår hemsida. 

Återbetalning
När din retur har accepteras görs en återbetalning med samma betalningsmetod som du använde vid köptillfället. Det finnsbär att återbetalning endast kan ske till samma källa som du använda för att köpa produkterna från början. Vid reklamerade produkter skickas ersättningsprodukt ut till dig utan extra kostnad förusatt att reklamationen godkänns. 

Beställningar lagda innan kl 16:30 på vardagar skickas normalt från oss samma dag. Leveranstid 1-3 vardagar beroende av transportör.

Varorna skickas med G-SP Electronics anlitade transportör.
Observera att alla nya återförsäljare är skyldiga att skicka in registreringsbevis för att ta del av gällande rabattlista. 

Leveranser

Leveranser sker inom Sverige och av G-SP Electronics anlitade transportör.

G-SP Electronics arbetar med egna lager där vi lagerhåller våra produkter. Näringsidkare svarar för all information som konsumenten uppger till G-SP Electronics i samband med köp, exempelvis uppgifter om leveransadresser. G-SP Electronics svarar inte för eventuella problem (som utebliven leverans) som kan uppstå på grund av felaktig eller bristfällig information. För alla produkter gäller följande leveransvillkor. G-SP Electronics har krav på sig att behandla order inom 24h helgfri måndag till fredag från att orderbekräftelsen har tillställts näringsidkare. Näringsidkare, som inom angiven tid från köpet inte har fått någon avisering eller meddelande om leverans bör ta kontakt med G-SP Electronics snarast för att säkerhetsställa att det inte blivit något fel med t.ex. aviseringen. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Transportskador

Näringsidkare ska vid mottagandet kontrollera de levererade produkterna. Transportskada ska anmälas till transportör samt till G-SP Electronics kundtjänst inom 24h. Om näringsidkare inte reklamerar transportskador inom den angivna tiden har näringsidkare inte rätt att reklamera transportskador.