Köpvillkor

Denna webshop drivs av Evelent Sweden Ab (Orgnr 559095-7964) nedan kallat G-SP Electronics.

Produkten

Produkter som presenteras på G-SP Electronics webbplats visar vårat nuvarande sortiment. Aktuella priser på produkter på webbplatsen är det som gäller om inte annat anges. Priserna anges i SEK och exklusive moms. Kostnaderna för frakt tillkommer om inte näringsidkare handlar produkter för 10000 kr eller mer. G-SP Electronics äger rätten att ändra priserna utan att meddela näringsidkare i förtid. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar, oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Vid eventuell felinformation har du rätt att häva ditt köp.

Fraktsättet som G-SP Electronics erbjuder är hämtas i butik eller via DHL, väljer du DHL tillkommer det en fraktkostnad. (Fraktfritt vid ordervärde över 10000 kr exkl moms) Inom Stockholm har vi även utkörning under dagen, kontakta oss för mer information. 

Betalningsvillkor och säkerhet

För att kunna handla hos G-SP Electronics måste du först registrera dig som kund - vilket du gör här. I kundvagnen visas pris exklusive moms, frakt och den totala summan. När du som näringsidkare beställer varor för över 5000 kr så bjuder vi på frakten. Alla nya företagskunder är skyldiga att skicka in registreringsbevis för att ta del av gällande rabattlista. G-SP Electronics erbjuder betalning via Svea Ekonomi. Som näringsidkare kan du välja mellan faktura eller kortbetalning med Visa och MasterCard. Väljer du att betala med kort kommer du skickas vidare till Svea betalningsida.

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2% per månad. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Betalning med kort sker enligt gällande regler för online-betalning i Sverige. Vi använder Svea Ekonomis/webpays hostade PCI-DSS-certifierade kortbetalningslösning. Vi accepterar följande kort: Visa och MasterCard. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället.

Alla transaktioner skickas via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterande. Inga kortnummer sparas. Svea Ekonomi använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet 3D-Secure - en standard framtagen av Visa och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Om en beställning ej går igenom kontakta G-SP Electronics så kontrollerar vi varför köpet ej gick igenom, försök inte flertal gånger då Svea Ekonomi spärrar beställningar som får flera försök under samma dag.

Beställning

Genom att genomföra ett köp hos G-SP Electronics accepterar kunden dessa köpvillkor och förbinder dig att följa villkoren i sin helhet. I samband med att kunden handlar hos G-SP Electronics samtycker kunden att G-SP Electronics använder kundens kontaktuppgifter i marknadsföringsyfte.

Vid orderbeställning skickas en mottagningsbekräftelse via e-post. Denna bekräftelse utgör information om innehållet i beställningen. I samband med att produkten skickas från G-SP Electronics lager erhåller kunden via e-post en orderbekräftelse.

Leveranser

Leverans sker inom Sverige och av G-SP Electronics anlitade transportör.

G-SP Electronics arbetar med egna lager där vi lagerhåller våra produkter. Näringsidkare svarar för all information som konsumenten uppger till G-SP Electronics i samband med köp, exempelvis uppgifter om leveransadresser. G-SP Electronics svarar inte för eventuella problem (som utebliven leverans eller återbetalning) som kan uppstå på grund av felaktig eller bristfällig information. För alla produkter gäller följande leveranvillkor. G-SP Electronics har krav på sig att behandla order inom 24h helgfri måndag till fredag från att orderbekräftelsen har tillställts näringsidkare. Näringsidkare, som inom angiven tid från köpet inte har fått någon avisering eller meddelande om leverans bör ta kontakt med G-SP Electronics snarast för att säkerhetsställa att det inte blivit något fel med t.ex. aviseringen. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Bytesrätt

Tillverkarna av smartphones och läsplattor gör löpande förändringar i programvaran, vilket kan medföra att en av oss levererad produkt, t.ex. en OEM tillverkad display, inte längre fungerar. Vi garanterar att de produkter som vi levererar fungerar till angiven leverantörs produkt, på leveransdagen. Vi kan dock inte ta ansvar för om produkten efter en programvaruuppdatering inte längre fungerar, och det är således inte en giltig grund för en reklamation eller för utnyttjande av ångerrätten.
G-SP Electronics accepterar under förutsättningarna nedan bytesrätt av en produkt ur sortimentet under 90 dagar från beställningsdatum. Produkten ska vid bytesrätt vara oanvänd och returneras i obruten originalförpackning, fri från smuts, märkning och skador. Näringsidkare ska betala frakt för bytesrätten. Vid bytesrätt hos G-SP Electronics loggar du in på ditt konto och går sedan till mina returer. Om du behöver ange olika fel på produkterna måste du göra flera returer då det endast går att att ange en orsak. Returerna måste vara G-SP Electronics tillhanda inom 7 arbetsdagar från att produkten levererats till näringsidkare. Näringsidkarare ska leverera produkten tillsammans med en kopia på ordersedeln samt med uppgift på ärendenummer. Observera att bara för att G-SP Electronics mottagit din retur innebär det inte att den är godkänd. Gällande reservdelar kommer G-SP Electronics tekniker att kontrollera och testa produkterna innan eventuell retur görs. Returer som inte godkänts för bytesrätt återsänts på kundens bekostnad. Vid godkänd retur skickas en likadan vara tillbaka och G-SP Electronics står självklart för frakten.

Transportskador

Näringsidkarare ska vid mottagandet kontrollera de levererade produkterna. Transportskador ska anmälas till transportör samt till G-SP Electronics kundtjänst inom 48h. Om näringsidkare inte reklamerar transportskador inom den angivna tiden har näringsidkare inte rätt att reklamera transportskador.

Garantier och service

På alla reparationer lämnar vi alltid 90 dagars garantier. Garantier omfattar både att arbetet utförts på ett korrekt sätt samt att alla inmonterade delar fungerar som de ska. Garantin innebär för dig som kund att:
  • Vi åtgärdar felet utan kostnad om det skulle återkomma under garantitiden på det villkoret att produkten behandlas varsamt
  • Vi ersätter och åtgärdar fel på inmonterade delar utan kostnad inom dessa 90 dagar
  • Fel som orsakats av felaktig montering ersätts utan kostnad
Vi lämnar alltid 6 månaders garantier på alla batterier och 2 års garantier på kablar och laddare. För att garantin ska gälla måste kunden vara varsam med produkter.